Table of Contents

Table of Contents Help

The tabs on the right are shortcuts to where you have been:

 • Previous Screen
 • Previous Articles
 • Previous Categories
 • Start Page
 • Hide Entire Menu

Swiping to the left will take you to the previous screen.

The folder icon indicates that more content is available. Click on the icon or the associated text, or swipe to the right to see the additional content.

Offisiell EFT-opplæring

Før du begynner

25 000 $ i belønning for reelle forbedringer av EFT

Å holde EFT i fremste rekke (på jakt etter kvalitet)

EFT-Tapping-Excellence image

Siden 1995 har jeg vært på aktiv leting etter reelle forbedringer av EFT som kan gi entydige forbedring av EFTs resultater, sammenlignet med dyktig bruk av våre nåværende metoder, inklusiv Gullstandarden for EFT og Optimal EFT. Jeg er enda mer interessert i dette nå på grunn av EFTs viktige rolle for å oppnå den åndelige bevissthet som ligger til grunn for virkelig dype nivåer av helbredelse (som er det dette nettstedet handler om).

Som følge av dette, betaler jeg gjerne 25.000 $ for enhver slik forbedring og vil bidra til å fremme ditt arbeid. Dette vil gi deg (1) en grei økonomisk belønning, (2) større troverdighet og (3) en viktig rolle i raskere helbredelse for millioner av mennesker.  Det vil også synliggjøre din respekt og integritet i forhold EFT-bevegelsen, at du er en som jobber med EFT og ikke er en som feilaktig bruker EFT-navnet for å markedsføre andre produkter enn EFT.

Jeg mener dette helt oppriktig og håper at utviklere respekterer min tid og oppriktighet ved bare å sende inn ideer som de på en grundig måte har testet og sammenlignet med våre eksisterende metoder (se detaljer nedenfor). Denne grundige testingen og sammenligningen er viktig fordi den skiller de virkelige forbedringene fra de utallige varianter av EFT som finnes nesten overalt på Internett. Disse variantene, forstått riktig, er ulike måter å benytte de samme metodene vi allerede bruker og er dermed ikke blant de forbedringene jeg søker. Metaforisk sagt, så er jeg på jakt etter forbedringer som vil doble eller tredoble størrelsen på EFT-treet, i stedet for ornamenter og greiner som gjør lignende ting, men under et annet navn.

Jeg trenger logikken bak disse ideene, og jeg trenger å se dem utført på video på mange klienter for en rekke problemer. Jeg må se stadig dypere og mer langvarige emosjonelle resultater enn de som er vist i vårt materiale. Jeg må se mer fullstendige, fysiske resultater, og jeg må se hvordan du grundig tester ditt eget arbeid for å skille en overfladisk helbredelse fra en ekte.

Hvis du virkelig har en forbedring og ikke bare en alternativ måte å levere EFT på, vil jeg vie betydelig tid og krefter på å studere den. Derfor ønsker jeg at du tar din forbedring alvorlig og forbereder en presentasjon av god kvalitet. Du trenger bare et filmkamera og tiden det tar å skrive ned din forbedring ... en minimal innsats sammenlignet med belønningen som er involvert.

Alt dette krever selvfølgelig at du er virkelig fortrolig med alle de verktøyene og funksjonene i Gullstandarden for EFT og Optimal EFT som er beskrevet på vår hjemmeside. Med dette mener jeg at du har brukt disse verktøyene og funksjonene på kvalitativt gode måter og dermed vet skikkelig grundig hvilke kapasiteter og muligheter for resultater de representerer. For hvordan ville du ellers kunne vite at dine forbedringer er bedre enn det vi allerede har?

Så med dette i tankene, er kravene for å sende din ide:

 1. Gi meg logikken/teorien bak. Hvordan virker den? Hva er dens styrker og svakheter? Vær konsis. På dette trinnet vil noen avsnitt være tilstrekkelig.

 2. Fortell meg hvordan den "konsekvent og entydig hever EFTs resultater over dyktig bruk av våre nåværende metoder." Sammenlign den med dyktig bruk av våre nåværende metoder slik at jeg kan se (1) din kontroll over gjeldende metoder og (2) hvordan din forbedring gir nye nivåer av helbredelse utover disse metodene. Vær oppmerksom på at du ikke kan gjøre en tilstrekkelig vurdering hvis du ikke har høy kompetanse på våre nåværende metoder.

  Derfor kan du vente med innsendingen til du mener din kompetanse på våre nåværende metoder er like bra som min. Jeg ønsker at du skal imponere meg med noe som er basert på solid kunnskap og løfter min forståelse til et nytt nivå. Uttalt annerledes, håper jeg å unngå en pinlig situasjon hvor jeg ender opp med å lære deg hvordan dyktig bruk av våre nåværende metoder er like bra eller overgår din forbedring.

 3. Gi meg synlige bevis på at din forbedring "konsekvent og betydelig hever EFTs resultater over dyktige bruk av vår nåværende metoder." Jeg er ikke interessert i vitnesbyrd og anbefalinger eller studier, da disse lett kan bli fordreid av særinteresser og entusiasme. I stedet vil jeg se den i praksis. Deri ligger det virkelige beviset.

  Send meg minst 10 uredigerte økter i full lengde på DVD hvor du bruker din forbedring på en rekke plager. Dette bør være enkelt å gjøre hvis du har brukt den på klienter ofte nok til å vite at det gir overlegne resultater. Bare film de neste ti øktene og send dem til meg. Vis hvordan din innovasjon konsekvent gir nye nivåer av helbredelse i forhold til det som vises på våre nettsider. Vis hvordan du grundig tester ditt eget arbeid for å unngå at en "overfladisk helbredelse" synes å være ekte. Igjen, vennligst imponer meg med resultatene.

Her er et eksempel på hvordan du kan lage denne sammenligningen. Velg først klienter med utfordrende vansker slik at du virkelig kan vise din kontroll over EFT-prosedyrene i tillegg til din forbedring. Deretter gir du klientene best mulig behandling med offisiell EFT. Bryt ned problemer i bestemte hendelser og treng ned i detaljene gjennom bruk av prosedyrene med "bordplater" og "bordbein". Test nøye hvert trinn ved hjelp av ulike testmetoder som er tidligere gitt i våre instruksjoner. Vis dyktig bruk av teknikken "Fortell historien" på forskjellige måter og eventuelt ta brodden av. Når du har brukt prosedyrene fra offisiell EFT så langt det er mulig, kan du deretter bruke din forbedring på det som er igjen. Kontroller at du tester resultatet grundig så det er klart at du ikke bare har avdekket et annet aspekt eller gir et "overfladisk resultat."  Når du gjør dette med en rekke klienter, kan det vise hvordan din innovasjon "konsekvent og entydig hever EFTs resultater over dyktig bruk av vår nåværende metoder."

Jeg innser at noen av disse kriteriene er subjektive, og at det er ingen presis måte for meg å objektivt vurdere ideen din mot en standardisert sjekkliste. På den annen side, som grunnlegger av EFT har jeg mer erfaring med EFT enn noen andre, så hvis du virkelig har en nyhet, vil jeg vite det når jeg ser det. Faktisk vil jeg hoppe i taket av entusiasme.  Hvis derimot ideen faller i kategorien "enda en alternativ måte å utføre EFT på", vet jeg også det.

Jeg venter spent på din kvalitetsforbedring.

PS: Fordi vår korrespondanse kan være nyttig for offentlig utdanning, antar jeg at jeg har tillatelse til å publisere den på vår webside eller nyhetsbrev.

 

© Gary og Tina Craig
Alle rettigheter forbeholdt