Table of Contents

EFT-banking til eget bruk

Gratulerer med å ta et veldig kraftfullt skritt mot emosjonell frihet! Uansett hva slags problem du ønsker å løse, finnes det flere måter å få solide EFT-resultater på egenhånd.

EFTs Gullstandard online opplæring:

Gå til del "Del I & del II For alle" i denne gratis opplæringen og studer fra hvordan du utfører Grunnleggende EFT Banketeknikker - Grunnoppskriften til EFT Personlig Freds prosedyre. Dette vil gi deg en grundig forankring i prosessen til EFTs banketeknikker og vil lære deg hvordan du bruker EFT på en rekke problemer. Komplett med demonstrasjonsvideoer.

Profesjonell hjelp:

Mange EFT-utøvere er begeistret over å kunne styrke sine klienter så de selv kan skape sin egen, emosjonelle frihet. En godt skolert profesjonell kan i løpet av et par økter hjelpe deg med å komme i gang og gi veiledning underveis. Det er også mulig å få hjelp av en EFT-utøver til hele jobben. 

Vurder problemet:

Det har blitt hevdet at EFT er en rask løsning eller en mirakelkur. Sannheten er at jo enklere saken er, desto raskere kommer resultatene, og det jo er sant for de fleste ting i denne verden. Vi arbeider med emosjonelle problemer her, så hvis du har store traumer eller lengre perioder med traumer i ditt liv, kan EFT vanligvis hjelpe mye, men det kan ta litt tid, og du trenger kanskje hjelp fra en profesjonell. Tilsvarende er det med fysiske problemer. Hvis du arbeider med noe kronisk eller diagnostiserte, langvarige plager, kan EFT faktisk være i stand til å gi betydelig lettelse, men dette kan også ta litt tid, og du trenger kanskje hjelp fra en profesjonell.

© Gary og Tina Craig
Alle rettigheter forbeholdt