Table of Contents

Velkommen til opplæring i Gullstandarden (den offisielle) for EFTs banketeknikker

Merk: Denne svært populære metoden har en kraftig forbedring, Optimal EFT, en åndelig metode som bygger på denne opplæringen.

Dette er det offisielle opplæringsmateriellet i bankeformen av EFT.  Enkle, trinnvise instruksjoner. Ta så mange trinn du ønsker i dette utmerkede opplæringsmateriellet.

Tapping Gold Bars image
Offisiell EFT
Gullstandarden

Dette er den oppdaterte versjonen av det opprinnelige materiellet fra grunnleggeren av EFT som har gitt opphav til hundrevis av EFT- og andre bankevarianter verden over (se Om de forskjellige ringvirkningene fra EFT: Min ærlige mening). Den er resultatet av 2 millioner USD og 30.000 timer med utviklingsarbeid.

Viktig juridisk merknad:  Hele dette opplæringsmateriellet er gratis til alle for hans/hennes personlige instruksjoner. Men for å opprettholde sin integritet, må skriftlig tillatelse fra en eller begge forfatterne innhentes før det kan benyttes i kommersiell bruk (f.eks EFT-kurs, sertifiseringer, bøker, DVDer, veiledning, etc.).  Videre skal ingen godkjenning gis som kan reflektere Gold Standard EFT ™, vår EFT Tutorial™ eller noen form for godkjenning av Gary Craig, Tina Craig eller EmoFree.com, uten skriftlig samtykke fra forfatterne.

For å navigere gjennom denne opplæringen er det bare å bare bruke den praktiske menyen på venstre side av denne siden.

Kapittel I og II inneholder grunnleggende EFT-BANKING for alle.

I denne delen kan selvhjelpere og profesjonelle lære alt det grunnleggende. Ti år gamle barn kan lære å utføre Grunnoppskriften til EFT og få resultater med banking. Videre har vi i dette kapittelet tatt med sofistikerte detaljer på hvordan du kan utføre dette viktige helbredelsesverktøyet med enda større dyktighet. Du vil lære hvordan du kan finne skjulte aspekter i EFT Bankeprosessen samt metoder for Testing av ditt EFT Bankearbeid og bryte kompliserte spørsmål ned til Bestemte, underliggende hendelser.

Klikk på de aktuelle koblingene i menyen til venstre og gå så mange trinn du ønsker. Med andre ord kan du studere så mye av dette materialet som du ønsker og komme tilbake når du ønsker. I mellomtiden kan du bruke det du har lært, og når du kommer tilbake, kan du enkelt fortsette der du slapp.

Kapitlene III - V inneholder avansert EFT bankemateriale - for seriøst interesserte studenter.

 

Denne delen av opplæringen i Gullstandarden for EFT er for profesjonelle helsearbeidere og seriøst interesserte studenter. Den forutsetter en solid forståelse av det grunnleggende som er beskrevet ovenfor. Klikk på de aktuelle koblingene i menyen til venstre og les de mange finstemte bankeressursene som setter deg i stand til å produsere symfonisk bruk av EFT.

e-klemmer, Gary

© Gary og Tina Craig
Alle rettigheter forbeholdt