Table of Contents

Table of Contents Help

The tabs on the right are shortcuts to where you have been:

 • Previous Screen
 • Previous Articles
 • Previous Categories
 • Start Page
 • Hide Entire Menu

Swiping to the left will take you to the previous screen.

The folder icon indicates that more content is available. Click on the icon or the associated text, or swipe to the right to see the additional content.

Offisiell EFT-opplæring

EFT Bonus-artikler

EFT Fellesbanking (enkel EFT) - Å banke mens du ser på andres behandling

Et ekstraordinært bankeverktøy til selvhjelp

Dette kan virke som en dristig påstand, men...

EFT Fellesbanking kan gi bedre resultater i løpet av en økt

enn mange år med konvensjonell terapi.

Og alt sammen kan gjøres hjemme i stua og i ditt eget tempo.

Og det krever ikke at du lærer alle de intrikate detaljene i EFT. Grunnleggende kunnskap om EFT er sannsynligvis tilstrekkelig til å oppnå gode resultater. Det er derfor det kalles enkel EFT.

Hvis du bruker våre spesialutviklede videoer med EFT Fellesbanking (enkel EFT eller Borrowing Benefits), vil denne artige bankeprosessen være omtrent som å ha en personlig EFT-økt med meg. Den lar deg oppleve mye av de finpussede verktøyene som jeg har lagt til i EFT-prosedyrene siden 1995.

EFT Tapping Borrow Benefits image
Fellesbanking

Det er ikke perfekt. Vi får ikke 100 prosent. Men det får vi heller ikke med konvensjonell terapi. Jeg har ledet publikum med  flere hundre mennesker gjennom denne bankeprosessen, og uten unntak har omtrent 85 prosent rapportert om positive resultater. Samtaler med de resterende 15 prosent har også lært meg at de fleste av de ikke hadde fulgt instruksjonene ordentlig. Poenget her er er at det finnes imponerende fordeler tilgjengelig for alle som er villige til å lære prosessen.

Gjennom EFT Fellesbanking fikk jeg bedre syn og alle tegn på astigmatisme forsvant. Helen Racz

Jeg sluttet å bite negler.  Vicki Barnes

EFT Fellesbanking fikk fram mye som  jeg ikke engang visste jeg hadde.  Kathilyn Salomo

Jeg tror EFT Fellesbanking vil forandre verden.  Ted Robinson

I hovedsak innebærer EFT Fellesbanking at du banker samtidig som du ser på enn EFT bankeøkt med noen andres problemer (live eller på video) og dermed "Låner fordeler" selv. Dette gir absolutt mening fordi problemene som tas med andre på scenen ofte er parallelle med de du sliter med. Du har ikke nøyaktig samme frykt, skyldfølelse, traumer, bitterhet, etc. som personen på scenen, men du har dine egne versjoner av de. Så selv om bankingen på scenen ikke treffer kjernen i ditt problem, treffer den ofte nært nok til til at det kan gi deg god hjelp med EFT.

La oss se på dette fra en annen synsvinkel. Anta for eksempel at klienten på scenen er en mannlig krigsveteran som jobber med sine intense traumer. I dette tilfellet kan du feilaktig konkludere med at fellesbanking med hans økt ikke vil fungere for deg fordi hans krigsopplevelser tilsynelatende ikke har noe å gjøre med dine problemer som husmor, arkitekt eller musiker.

Men sånn er det ikke.

Uansett hvor du befinner deg i livet, har du opp gjennom ditt liv skaffet deg en rikholdig erfaring med frykt, skyld, harme, traumer og lignende som er parallelle til de en krigsveteran har. Alle har dette. Detaljene kan være forskjellige, men kjernen i disse emosjonelle problemene er den samme. EFT Fellesbanking fungerer fint på denne kjernen, og derfor gir EFT Fellesbanking ofte overraskende dyp lindring. Mange mennesker har problemer med dette konseptet fordi det er ikke er intuitivt  Det er greit. Bare bruk de EFT Fellesbanking-videoene som synes å vise problemer som er ligner dine egne. Dette vil selvfølgelig begrense utvalget, men straks du mestrer prosessen, trenger du ikke lenger påminnelsene som er på disse videoene, og du kan utvide din EFT Fellesbanking til alle de øktene med høykvalitets behandling (f.eks videoene med Kunsten å utføre EFT) som jeg har lagt ut på dette nettstedet.

I våre avanserte videoer har jeg inkludert 11 spesielt utformede videoer for bruk til EFT Fellesbanking. I disse videoene forteller vi når du skal banke med og når du kan sette videoen på pause slik at du kan vurdere dine egne resultater. Her er en kort video som gir deg to eksempler fra våre videoer med EFT Fellesbanking. De første viser Tam og hans problemer med et gammelt minne, mens den andre handler om et herlig par, Roger & Mary, som gjennomgår en EFT samlivsrådgivning.

 

EFT FELLESBANKING EKSEMPLER - SE VIDEO

 

Disse videoene har vist seg for å være svært effektive EFT-verktøy, og i manges øyne er de mer underholdende enn de fleste reality-seriene på TV. Videoene kan også brukes gjentatte ganger for tusenvis av problemer. Jeg ser ingen grenser for den nytten de kan gi.

Advarsel: Selv om EFT, EFT Fellesbanking og EFTs Personlige Freds Prosedyre  er mye brukt som verktøy for banking på egenhånd, har ca 3 eller 4 prosent av befolkningen (mitt anslag) så store følelsesmessige og fysiske problemer at de ikke bør forsøke noen form for helbredelse uten i kontakt med og/eller veiledning av kvalifisert helsepersonell.

INSTRUKSJONER: To alternativer for utføre EFT Fellesbanking

Merk: Disse instruksjonene forutsetter at du banker sammen med spesielt forberedte EFT Fellesbanking-videoer, slik som de du finner i Gary's EFT Coaching Library: Borrowing Benefits (Easy EFT). Etter hvert som du lærer prosessen, vil du ikke lenger ha bruk for forklaringene i disse videoene. Da kan du utvide denne teknikken ved å bruke den sammen med alle de andre videoøktene av høy kvalitet som jeg har forberedt på dette nettstedet, f.eks. Art of Delivery Videos, EFT for trøstespising eller EFT for smertebehandling. Hvis budsjettet er begrenset, kan du også banke sammen med utallige EFT-videoer på internett som er utarbeidet av entusiastiske EFT-ere. Men det er kan være vanskelig å finne videoer som viser den samme, sofistikerte kvalitet på EFT-behandlingene som på våre nettsider.

Alternativ 1. Den enkle, men ganske effektive måten.

Hvis du ikke ønsker å studere og lære den detaljerte prosessen til EFT Fellesbanking forklart i Alternativ nr. 2 nedenfor, kan du bare banke sammenThe simple way to Borrow Benefits with EFT med videoene som om du var klienten på scenen. Du trenger ikke å følge de detaljerte forklaringene på hvordan du skal banke eller å huske noe, lage lister eller noe annet. Bare bank sammen med klientene på scenen. Enkelt. Gled deg over de spennende videoene og la min erfarne utøvelse av EFT nå inn til dine egne problemer. Du bør imidlertid minst være kjent med bankepunktene slik de er vist i vår artikkel, Hvordan utføre EFTs grunnoppskrift.

Men hvis du velger denne metoden, vil sannsynligvis ikke resultatene komme så fort.

Men hvis du utfører denne bankeprosessen regelmessig (minst 3 ganger pr uke), vil det ha en tendens til å påvirke detaljene i bakgrunnen slik at du gradvis vil kunne oppleve forbedringer i løpet av noen uker. Jo mer du gjør det, jo bedre blir resultatene. Etter 3 eller 4 uker vil du kunne merke at hodepine, ryggsmerter og andre kroppslige symptomer gradvis avtar eller forsvinner. Dine relasjoner vil kunne bli bedre. Du vil kunne gå ned i vekt, ta bedre beslutninger, og ting som ofte har vært irriterende vil kunne oppleves som mindre viktig. Kort sagt, så vil sannsynligvis en subtil men kraftig form for fred erstatte mange av dine negative følelser, og du vil kunne oppleve en ny form for ro og frihet fra smerter. Mange starter med dette valget for deretter å gå videre til alternativ 2 nedenfor.

Alternativ 2. Den dedikerte måten som kan gå rett til røttene.

Disse instruksjonene forutsetter relevant kunnskap om del I & II av Gold Standard EFT Tutorial

Begynn med å liste opp fem plagsomme minner (vi kaller dem Spesifikke hendelser). De vil vanligvis vare fra fem sekunder til tre minutter, menGetting to the EFT Tapping Roots de må være så korte at hvert av de bare inneholder ett emosjonelt crescendo (Emosjonelle crescendo er diskutert i Å banke på spesifikke hendelser – et viktig konsept i EFT-prosessen). Det er ikke sikkert at du får kollapset alle i én økt. Da sparer du de uløste (eller delvis løste) til neste gang. Noen minner har mer enn et følelsesmessig crescendo. I slike tilfeller kan du behandle hvert enkelt crescendo som et spesifikt minne.

Lag en mental film av hver spesifikk hendelse (eller crescendo) og gi den en kort tittel. Vurder intensitet du føler NÅ på en skala fra 0-10 (ikke det du følte da hendelsen opprinnelig skjedde). La 10 tilsvare den opprinnelige intensiteten du følte, og 0 er ingen intensitet i det hele tatt.

 • Skriv ned filmtitlene og den aktuelle intensiteten fra 0-10 på de tilhørende crescendoene.
 • Velg et av disse spesifikke hendelsene (crescendoene) som du ønsker å behandle med EFT Fellesbanking.
 • Spill en video fra samlingen EFT Fellesbanking og følg instruksjonene som blir gitt på videoene.

 • Bank med når du blir bedt om å gjøre det.

 • Ta pause når du blir bedt om å ta pause og vurder intensiteten på crescendoet fra 0-10.

 • Hvis intensiteten er null, kan du velge en ny spesifikk hendelse (crescendo) og fortsette med videoen.

 • Hvis intensiteten ikke er null, skriver du ned det nye tallet og fortsetter med videoen.

 • Hvis det dukker opp nye spesifikke minner i løpet av prosessen, kan du notere de ned for senere økter med EFT Fellesbanking.

 • Når du har sett ferdig videoen, er du også ferdig med EFT-økten. Start en ny økt for å adressere resterende problemer eller nye problemer. Rådfør deg med en profesjonell EFT-terapeut om du trenger hjelp til å rydde opp I noen detaljer.

Når de opprinnelige fem spesifikke hendelsene (crescendos) er kollapset, gjentar du prosessen med fem til. Du kan bruk videoene til EFT Fellesbanking om igjen og om igjen tusenvis av ganger.

Nyttige idéforslag

 1. Disse bankevideoene er Universelt nyttige Good Concepts for EFT Tapping Borrowing Benefitsved at hver eneste av de kan benyttes for tusenvis av terapeutiske problemer Det er  det vil være feil å konkludere med at det bare er de videoene som har tema som passer for dine problemer som vil være nyttig. Tvert imot har disse videoene blitt designet med den hensikt å nærme seg problemene fra en rekke synsvinkler. Dette gjør at din meget intelligente underbevissthet kan trekke mange paralleller til dine egne problemstillinger.

 2. Disse videoene er gjenbrukbare. Du kan bruke dem om og om igjen for så mange spesifikke hendelser (crescendoer) du måtte ønske.

 3. Du bør møte disse videoøktene med en avslappet holdning. Prosessen vil virke fremmed for deg i begynnelsen, og du vil kanskje ha problemer med å holde tritt med tempoet i bankeprosessen. Det er bare å forvente. Bare gjør ditt beste og la deg ikke bekymre over «å måtte gjøre det riktig».  Bankeprosessen er en ganske tilgivende prosess, og om du bommer på et punkt eller to i en bankerunde, vil det bli tatt opp igjen senere i videoen. Kos deg med videoene. De er veldig engasjerende. Etter en stund vil tempoet være enkelt å følge.

 4. Straks du har valgt ut den spesifikke hendelsen du vil behandle med EFT Fellesbanking, kan du glemme det til det er tid for å stoppe opp og hente det fram igjen for å vurdere intensiteten på nytt. Ikke prøv å fokusere på den spesifikke hendelsen mens du ser på videoene. Det vil bare føre til at du kommer i veien for prosessen og forstyrre det hele.

 5. Hvis du ikke oppnår de fordelene du ventet, kan mulige årsaker til det være:

 6. Du kan ha skiftet fra et aspekt til et annet uten at du la merke til det. Da har du sannsynligvis redusert eller kollapset det opprinnelige aspektet og har nå gått videre til et annet. Vær derfor nøye med at du fokuserer på og vurderer det samme aspektet.

 7. Du kan ha skiftet fra en følelse til en annen innenfor det samme crescendoet. Du kan for eksempel ha startet med sinne og deretter flyttet til tristhet. Dette betyr at sinne er blitt redusert, og nå dukker tristhet opp som et nytt aspekt som skal behandles separat (som om det var et nytt crescendo).

 8. Din nåværende, spesifikke hendelse kan reflektere andremer grunnleggende hendelser lenger tilbake i fortiden. Hvis dette er tilfelle, kan du bruke EFT Fellesbanking på en hendelse som ligger enda lenger bak i tid. Hvis du ikke klarer å finne den tidligere hendelsen som skaper problemet, kan du legge dette elementet til side for en stund og fortsette med noen andre. Det er store sjanser for at det vil kollapse som følge av at andre problemer kollapser. Det er også sannsynlig at du I løpet av prosessen vil avdekke flere vonde minner. Skriv de ned for fremtidige økter med EFT Fellesbanking.

 9. Hvis du ikke klarer å huske bestemte hendelser, kan du dikte en opp. Dette kan virke som en fiksjon, men husk at den oppdiktede hendelsen faktisk kommer fra deg. Noen ganger er dette mer nyttig enn en faktisk hendelse.

 10. Denne EFT Fellesbanking-prosessen er mye kraftigere enn du kanskje tror. Derfor bør du ta kontakt med en dyktig fagperson før du benytter disse prosedyrene.

© Gary Craig & Tina Craig
Alle rettigheter forbeholdt